Zamieszczone przez maciejek
Ceny octavi za granicą.
Zwiń
X
-
Ceny octavi za granicą.
Czy warto oszczędzic 80PLN, czy może lepiej dołoży tą kwotę? Jakie są opinie na temat tego zamiennika i co to za zamiennik?Tagi: Brak
-
Ceny octavi za granicą.
Witam
Chciałbym w niedługim czasie sprowadzić octavię I z silnikiem diesla 110km. Rocznik ok 2000. Mam na samo auto 3000 euro. Dobrze byłoby gdyby co do wyposażenia nie był golas. Czy ktoś z forumowiczów sprowadzał auto ??
Może orientuje się ktoś jak stoją ceny octavii w Niemczech ?? może warto sprowadzić z innego kraju ?? ew jakiego ??
Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
Ja ostatnio bylem w niemczech i widzialem stala w jakims komisie 2000 rok 2700 Euro przebieg niby 180 byl ale dziury w siedzeniach co do wypasy byla klima itp itd
Poszukaj u nas jesli Ci sie nie spieszy jesli nie masz tam kogos z rodziny czy zaufanej osoby to niemasz czego szukac tam bo kupic zjechanego traktora koszty cie zjedza itd itp...
Komentarz
-
wychodzi jakies 12t zl ale niewie ja jest z rejestracja w pl
Komentarz
-
Szczerze mówiąc wolałbym coś sprowadzić :P
10 letnie auto jeżdżące po płaskich drogach a po polskich to różnica ;] zresztą z tego co wiem to poza granicami kraju nie praktykuje się składania samochodów z kilku :P
[ Dodano: Wto 03 Sie, 10 18:34 ]
Ta skoda ma magiczny przebiegZamieszczone przez payskerhttp://www.blocket.se/sodermanland/Skoda_octavia_00_28737902.htm?ca=11&w=3
wychodzi jakies 12t zl ale niewie ja jest z rejestracja w pl
379526 km
Można sprawdzić wpisując rejestrację https://www21.vv.se/fordonsfraga/Fra...natFordon.aspx
Komentarz
-
PawelElektro, za 3 tys ojro cos dobrego bedzie ciezko
Komentarz
-
A ile mniej wiecej trzeba na przyzwoitą octavkę I ??
Wg autoscout24.de bez trudu da się znaleźć za 3 tys E ale nie mam pewności jak auto wygląda w rzeczywistości.
Komentarz
-
w rzeczywistosci....to nieraz by sie opłacalo jechac sprzedac tym co jezdzimy......Zamieszczone przez PawelElektroA ile mniej wiecej trzeba na przyzwoitą octavkę I ??
Wg autoscout24.de bez trudu da się znaleźć za 3 tys E ale nie mam pewności jak auto wygląda w rzeczywistości.
ja osbiscie nie spotkałem sie z 01 tam na miejscu zeby mozna było kupic za 3 tys ojro :diabelski_usmiech oczywiscie w stanie uzytkowym....
Komentarz
-
-
nie zawsze. a masz jakies konkretne auto na uwadze?Zamieszczone przez PawelElektroCzyli te na autoscout to ściema ?? :P
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Ja sprowadzilem swoja w marcu tego roku z niemczech wlasnie i powiem szczerze ze do 3 tys nie kupisz dobrego auta, za swoja dalem 5000 tys., duzo?! Nie wydaje mi sie biorac pod uwage jej stan i wyposazenie, zreszta w polsce tylko jedna widzialem na allegro taka, a dodam ze euro nie tylko bylo tansze ale i po znajomosci zalatwiane... (zobacz w podpisie)
Mialem ja ustawiona, ale byl ze mna gosc szukal auto w ciemno i kupil bore za ok 4000 tys. euro, wszystko co tansze i blizej 3000 tys. to byly zajezdzone i poniszczone wozy, choc nie mowie ze nie ma za ta cene dobrych aut, to jednak ciezko o nie. Bora miala niezle wyposazenie, ale nie wybijala sie niczym, a tapicerka do prania. Przebiegi zreguly powyzej 200 tys.
Komentarz
-
No cóż, w takim razie bede zmuszony kupić coś innego. Jeśli w tych funduszach znajdę coś wartego uwagi to prawdopodobnie będzie to golf IV bo to chyba nawet ta sama płyta podwoziowa co octavia.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
kupisz ale trzeba celowac nizej niz octavia zeby kupic nie zajezdzone auto, nawet golfa bedzie ciezko, bo o dziwo skody byly drozsze niz VW kiedy bylem po auto, ale mimo to golfy nie sa w tych cenach specjalnie godne uwagi. Co do plyty to ta sama, ale octavia jest wieksza i przestronniejsza. Tez szukalem golfa. Ale zycze powodzenia bo przeciez moze sie udac cos fajnego wylapac. A moze poszukaj jakiegos focusa kombi, ale z silnikiem 1.8 tddi, ewentualnie jak Ci nie zalezy na dieslu to bierz 1.6 16V bo tu mozesz znalezc cos fajnego w Twojej cenie i ten silnik jest dobry, w odroznieniu do tdci. znajomy przywiozl takiego wyszlo go wlasnie ok 3000 tys euro i bardzo chwali.
Komentarz
-
jeżeli za dobre uważaszZamieszczone przez PawelElektroSugerujesz, że za 3 tys nie kupie dobrego auta ??
1) nie bite
2) oryginalny przebieg
3) takie do którego nie trzeba będzie dołożyć od razu po przyjeździe do domu
4) zadbany środek
5) ...
...
To właśnie tak uważam
Komentarz
-
01 w tdi bedzie ciezko....jakiegos opla, forda....prędzejZamieszczone przez PawelElektroSugerujesz, że za 3 tys nie kupie dobrego auta ??
Komentarz
-
mało które auto sprowadzane do Polski było w stanie idealnym. więc nie ma co szukać ideału wiadomo parcha nie ma co kupować ale za taki budżet to samo co kupisz w PL to i sprowadzisz
Komentarz
-
A co byście drodzy forumowicze proponowali w kwocie do 3 tys € ?? coś z grupy VAG oczywiście i najlepiej diesla. Nie musi być duże bo w większości będę jeździł sam, czasem 2 osoby.
Ps. A co do fabii to zmieszczę się w założonym budżecie ??
Komentarz
-
PawelElektro, 3 tys zakup....tablice zjazdowe 75 ojro....paliwo.....akcyza....recykling500 zł.....rejestracja.....ubezpieczenie.....rozrzad.. ...opony itd.....wiec z 3 tys ojro robi sie troszku wiecej......
Komentarz
-
-
-
Komentarz

Komentarz